Del 24 al 26 de febrer

DIVENDRES 24 DE FEBRER

carnaval-agramunt-2017_2-copia

Durant el matí, Carnaval infantil. El Rei Carnestoltes i la seva cort de dòminos recollirà els nens als centres escolars i faran una RUA pels carrers de la vila. Un cop arribats al pavelló firal hi haurà una xocolatada per tots els nens i espectacle infantil amb el  grup d’animació ENCARA FAREM SALAT.

A la tarda, DISCOPAMPI i desfilada de disfresses a la plaça de l’Església a les 18h. Sessió de dj’s per a nens.

A les 21h del vespre es farà el pregó oficial que donarà el tret de sortida als actes del cap de setmana. El pregó anirà a càrrec del Rei Carnestoltes i es farà al pavelló firal.

A partir de les 22h de la Nit, Sopar Popular i Concurs de Disfresses Casolanes al pavelló firal.

Desprès de sopar, nit de marxa amb OQUES GRASSES i ROCKTABMULS, al pavelló firal. Entrada gratuïta.

 

DISSABTE 25 DE FEBRERcarnaval-agramunt-2017_2-copia-copia

Durant tot el matí, Concurs d’Establiments i Carrers. El Grup Escènic Agramuntí exercirà de jurat i farà les valoracions dels establiments participants al concurs.

A més, a diferents punts de la vila i durant tot el matí la companyia de teatre Teatredetics  vendrà els tradicionals Cagarros.

A les 18h concentració de carrosses i comparses a la plaça Fondandana. A la plaça Fondandana hi haurà un photocall on tothom que vulgui es podrà fer una sessió fotogràfica amb el Rei Carnestoltes i la Xurripampi.

A les 19h es donarà el tret de sortida a la Rua del Carnaval 2017 amb final al pavelló firal.

A partir de les 00.00h al pavelló firal, ball de Carnaval amb L’ANÒNIMA I  versions amb MALA FAMA i fi de festa amb DJ SENDO. A la mitja part, al voltant de les 02h es farà l’entrega de premis de tots els concursos.

DIUMENGE 26 DE FEBRER

A les 18h concentració de ploraners a la plaça Fondandana. Acompanyament del Rei Carnestoltes al seu judici amb la Coral d’Avui o la xaranga Cafè, copa i puro.

A les 19h judici del Rei Carnestoltes a la plaça del Mercadal.

A continuació, enterrament de la sardina. Hi haurà entrepà de sardina per a tothom que ho desitgi. Mentre la gent fa cua es farà la projecció d’un vídeo resum de tots els actes del Carnaval 2017.